Еко-записник А4, на пружині з ручкою, 68340

Артикул: Невідомо Категорії: ,
  • Білий Білий
  • Бірюзовий Бірюзовий
  • Помаранчевий Помаранчевий
  • Синій Синій
  • Червоний Червоний
  • Чорний Чорний

99 грн
  • Опис

    Еко-записник А4 формату з еко ручкою. Пориньте в світ дбайливого ставлення до природи разом з еко-блокнотами від Меморі Принт. Представляємо Вам зручний та практичний варіант сувенірної продукції в еко-стилі – Блокнот А4 формату з переробленого картону. Саме така модель стане показником прояву Вашої турботи про природне навколишнє середовище. 

    Модель виділяється тим, що додатково в комплекті має еко-ручку для брендування. Функціональне та кольорове еластичне кріплення для ручки, що робить користування виробом більш практичним. Кріплення аркушів до блокноту виконується завдяки зручній пружині, що дозволяє швидко видаляти використані листи, а також легко розгорнути блокнот на 180°. Ручка має кнопковий механізм та сині чорнила, кльковий стержень. Нанесення на ручках можна оформити методом тамподруку або уф друком. В залежності від кількості кольорів в логотипі менеджер допоможе з оптимальним вибором брендування саме для Ваших потреб.

    Великий простір для друку логотипу на обкладинці додає індивідуального характеру та більного рекламного потенціалу. Нанесення можна виконати цифровим уф друком або шовкодруком. Використовуючи повнокольоровий друк можна розмістити якісні зображення та багато інформації. Така технологія передасть всі кольори і навіть фотографічні зображення. Шовкодрук можна виконати однотонними фарбами за кольорами чітко по брендбуку.

    Замовити еко-блокноти всіх форматів можливо від 100 шт або в меншій кількості при потребі. Доставку оформимо по всій Україні. В наявності є А6, А5 та А4 формати. Блок виробу в білому кольорі і можна зробити як з чистими арукушами, так і в лінію, клітинку або краплинку.

    Еко-записник А4 формату з еко ручкою – це вдала комбінація екологічного подарунку, який принесе успіх на позитиний імідж Вашому бренду.

    Параметри представленого записника: обкладинка 210х297 мм, підложка 225х297 мм, блок 210х297

  • Характеристики
    Колір

    Білий, Бірюзовий, Помаранчевий, Синій, Червоний, Чорний

    Матеріал

    Картон

    Розмір виробу

    225 x 297 мм

    Тип блоку

    Клітинка

    Вид нанесення

    Тамподрук, Шовкодрук

    Формат

    А4

  • Відгуки (0)
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим.
    Написати відгук
    Ваш відгук
    Ваша оцінка
    Ім'я
    Email