Еко блокнот A5 на пружині, 68380

Артикул: Невідомо Категорія:
  • Білий Білий
  • Бірюзовий Бірюзовий
  • Помаранчевий Помаранчевий
  • Синій Синій
  • Червоний Червоний
  • Чорний Чорний

52 грн
  • Опис

    Еко блокнот A5 на пружині – практичний та універсальний фірмовий атрибут. Ласкаво просимо до нашої екологічної лінійки записників, де практичність зустрічається з естетикою. Такий варіант брендованого блокнота – це більше, ніж просто еко подарунок, це стильний корпоративний сувенір, який підкреслить важливість вашої компанії в збереженні природи та створенні власного екологічного сліду в світі.

    Модель виготовлена з паперу та картону, а також оснащена еластичним фіксатором для кріплення ручки. Кріплення блокноту спіральне, що дозволяє швидко видаляти списані аркуші, а також легко розгорнути блокнот на 180°. Білий блок в лінію надає чіткість та комфорт для вашого письма.  Варіант блокнота дуже зручний для використання офісними працівниками, щоб робити прорахунки, записи та різні схематичні малюнки.

    Використовувати записник з нанесенням на різних семінарах, конференція та тренінгах можна в якості рекламного інструменту. Кольорове нанесення логотипу або зображень на блокнот відбувається за допомогою цифрового друку або шовкодруку. Відмінне поле для розташування вашого логотипу чи корпоративного зображення. Адже палітурка не має додаткових символів чи написів. Саме тому мржна зробити брендування достатньо великих розмірів. Це може бути однотонне нанесення, або навпраки фотографічні зображення. Саме завдяки сучасним технологіям нанесення ми можемо оформити красиво та якісно друк на обкладинці.  Докладно про нанесення логотипу можна дізнатись в нашому БЛОЗІ. 

    Формат моделі – А5 (обкладинка 148х210, підкладка 163х210, блок 148х210).

    Еко блокнот A5 на пружині має такі розміри: 163х210 мм Також в наявності є інші формати: А6 / А5/ А4. 

    Замовити еко-блокноти можливо оптом від 100 шт. Також Ви можете оформити замовлення на меншу кількість, перерахунок зробить менеджер по запиту.

    Висловіть свою турботу про довкілля та високий корпоративний стандарт, обираючи екологічний записник як подарунок для клієнтів чи співробітників.

  • Характеристики
    Колір

    Білий, Бірюзовий, Помаранчевий, Синій, Червоний, Чорний

    Колір блоку

    Білий

    Тип блоку

    Клітинка

    Розмір виробу

    163 х 210 мм

    Вид нанесення

    Тамподрук, Шовкодрук

    Формат

    А5

  • Відгуки (0)
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим.
    Написати відгук
    Ваш відгук
    Ваша оцінка
    Ім'я
    Email