Еко-блокнот А4 на пружині, з еко-ручкою, 68350

Артикул: Невідомо Категорії: ,
  • Білий Білий
  • Бірюзовий Бірюзовий
  • Помаранчевий Помаранчевий
  • Синій Синій
  • Червоний Червоний
  • Чорний Чорний

125 грн
  • Опис

    Еко-блокнот А4 на пружині з кольоровою вставкою з боку та еко ручкою. Це вдале поєднання природної унікальності та функціональності. Створений з урахуванням потреб для брендування, він стане ідеальним корпоративним сувеніром. Виготовлений з високоякісного переробленого картону, цим самим він продемонструє Вашу відданість екологічному стилю життя. Білий блок великого формату забезпечить вам достатньо місця для творчості та чітких записів. Сам блок можна зробити в лінію, клітинку чи просто з чистими аркушами. Також можна в середині розмістити логотип на кожній сторінці. Завдяки пружинному кріпленню блокнота, Ви зможете з легкістю відривати списані листи, а також легко розгорнути блокнот на 180°.

    Особливим елементом в представленій моделі являється наявність еко-ручки в комплекті, яка кріпиться на спеціальний еластичний фіксатор, який розміщений на боковій частині виробу. Ручка має бежжеве забарвлення та кольоровий кліп і носик. Модель кулькова, з кнопковим механізмом та синіми чорнилами.

    Такий записник є практичним і зручним, а тому буде універсальним корпоративним атрибутом для працівників в офісі,  щоб робити прорахунки, записи та різні схематичні малюнки, адже він має великий простір та формат. Використовувати записник з нанесенням на різних семінарах, конференція та тренінгах можна в якості рекламного інструменту.

    Еко-блокнот А4 на пружині з логотипом компанії – не просто предмет для записів, це вираження вашого стилю та підтримки сталого розвитку. Оберіть екологічно чистий та практичний брендований записник  для ваших творчих здібностей та висловлення бренду.

    Нанесення логотипу виконаємо шовкодруком та уф-друком. Ці методи забезпечать кольорову передачу фірмової символіки на обкладинці. Також можна оформити шовкодрук в один колір який буде в тон смужки на обкладинці.

    Параметри виробу: обкладинка 210х297 мм, підложка 225х297 мм, блок 210х297

  • Характеристики
    Колір

    Білий, Бірюзовий, Помаранчевий, Синій, Червоний, Чорний

    Матеріал

    Картон

    Тип блоку

    Клітинка

    Розмір виробу

    225 x 297 мм

    Вид нанесення

    Тамподрук, Шовкодрук

    Формат

    А4

  • Відгуки (0)
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим.
    Написати відгук
    Ваш відгук
    Ваша оцінка
    Ім'я
    Email