Термокружка Golden Dream, 9030414

Артикул: Невідомо Категорія:
  • Блакитний Блакитний
  • Зелений Зелений
  • Синій Синій
  • Сірий Сірий
  • Червоний Червоний

307.32 грн416.91 грн
  • Опис

    Термокружка Golden Dream  для брендування – виконана з якісної з нержавіючої сталі. Саме тому така мрдель має високу якість виконання, адже вона не піддається корозії і не вбирає запахи, а ще такий матеріал не примхливий в догляді.

    Подвійні стінки: Це допомагає підтримувати температуру напою, будь то гарячий чай чи кава, або холодний напій. Зберігає температуру напою протягом декількох годин і більше.

    Має знімну пластикову кришку з практичним гачком для підвішування,  з кнопкою OPEN/CLOSE. Дно виробу прогумоване для зручного користування, адже воно запобігає ковзанню.

    Окрім того, дизайн термочашки доповнений силіконовою фактурню накладкою контрастного кольору в тон верхньої частини кришки, завдяки цьому, колба не вислизає з рук. Зовнішній вигляд термочашки має красиву лаконічну форму. Адже у верхній частині вона трішки звужена та має чорний колір. Об’єм 380 мл: Цей розмір дозволяє вам взяти з собою достатню кількість напою для задоволення вашого спраги або потреби в енергії.

    Термокружка Golden Dream поставляється в персональній картонній коробці в комплекті.

    Нанесення логотипу пропонуємо зробити лазерним гравіюванням. Нанесення буде сірого відтінку.

    Замовити термочашки з принтом на подарунок можливо оптом від 10 шт. На сайт можете обрати моделі які будуть підходити для Вашого бюджету і візуального відображення, адже в нас представлений широкий асортимент моделей від різних провідних брендів високої якості.

  • Характеристики
    Колір

    Блакитний, Зелений, Синій, Сірий, Червоний

    Матеріал

    Нержавіюча сталь

    Розмір виробу

    202 х 70 мм

    Вид нанесення

    Лазерне гравіювання

    Об `єм

    380 мл

    Вага

    0.304 кг

  • Відгуки (0)
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим.
    Написати відгук
    Ваш відгук
    Ваша оцінка
    Ім'я
    Email