Термокружка Cuba, 450 мл 20215

Артикул: Невідомо Категорія:
  • Зелений Зелений
  • Помаранчевий Помаранчевий
  • Синій Синій
  • Червоний Червоний
  • Чорний Чорний

322.19 грн368.92 грн
  • Опис

    Термокружка Cuba – практичний аксесуар для тих, хто цінує смак свого улюбленого напою та завжди хоче мати його під рукою. Колба виробу зроблена з високоякісної нержавіючої сталі, тому вона забезпечить вам тривалий час насолодження улюбленим напоєм.

    Модель має стильний дизайн з матовим покриттям. Корпус термокружки обтягнутий силіконовою сірою накладкою, що додає не лише стиль, а й забезпечує надійний захист від гарячого чи холодного. Міцна та довговічна конструкція з нержавіючої сталі збереже смак і тепло вашого напою. Герметична пластикова кришка запобігає витокам та дозволяє тримати ваш напій в потрібному місці! Кришка має кнопковий клапан, що дуже зручно під час користування. Компактний та зручний дизайн забезпечує зручне тримання та легкість використання. Вага – 331 г

    Поставляється в п’яти популярних кольорах. Чорна модель має силіконову окантовку в тон колби. Кольорові варіанти з сірою накладокою.

    Виріб має звуження до основи, завдяки чому поміщається в автомобільний підстаканник.

    Термокружка Cuba готова стати не лише вашим улюбленим посудом, але й частиною корпоративного стилю вашої компанії. Нанесення логотипу додасть особливого шарму та рекламу вашому бренду. Брендування моделі методом лазерного гравіювання на корпусі.

    Замовити термочашки з логотипом на подарунок від Меморі Принт це влучна ідея, адже ми зробимо оперативно брендування і доставку по всій Україні в обумовлений термін.  Термогорятка з лазерним гравіюванням логотипу – це універсальний і практичний вибір для тих, хто цінує якість та стиль

  • Характеристики
    Колір

    Зелений, Помаранчевий, Синій, Червоний, Чорний

    Матеріал

    Нержавіюча сталь

    Розмір виробу

    6.5/7 х 22 см

    Вид нанесення

    Лазерне гравіювання

    Об `єм

    450 мл

    Вага

    331 г

  • Відгуки (0)
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим.
    Написати відгук
    Ваш відгук
    Ваша оцінка
    Ім'я
    Email