Термочашка Guba, 903041

Артикул: Невідомо Категорія:
  • Червоний Червоний

277.29 грн
  • Опис

    Термочашка Guba має лаконічний дизайн та представлена в неймовірно красивому червоному кольорі.

    Модель повністю виготовлена з нержавіючої сталі зовні та в середині. Такий матеріал є якісним та не підлягає корозії, а також не буде вбирати різні запахи.

    Універсальна та якісна кришка з кнопкою OPEN/CLOSE , яка має отвіт для пиття. Завдяки нашій термочашці з подвійними стінками від нержавіючої сталі, ваші напої будуть завжди гарячими або холодними, такими, як ви їх любите. Зручна та стильна, ця чашка є ідеальним спутником для активного способу життя. Спеціальна конструкція з подвійними стінками забезпечує відмінну термоізоляцію, тримаючи напої гарячими протягом 8 годин або холодними – до 15 годин.

    Кружка має вигнуту форму та зручно тримається в руці. Сучасний та стильний вигляд чашки додасть елегантності вашому столу чи робочому столу. Об’єм моделі складає –  380 мл.

    Кожна чашка постачається у віддільному поліетиленовому пакеті та картонній коробочці, що зберігає її чистою та безпечною.

    Термочашка Guba стане ідеальним носієм вашого логотипу або фірмового знаку, дозволяючи створити персоналізований подарунок або корпоративний атрибут. Брендування на корпусі методом лазерного гравіювання. Саме такий процес нанесення відбувається швидко, що дозволяє виготовити велику кількість продукції за короткий час. Рекомендовані поля для доповнення колби фірмовою символікою та місце розташування логотипу Вам надасть менеджер при узгодженні візуального відображення макету Товару.

    Нехай кожен глоток буде смачним та комфортним з нашою термочашкою з подвійними стінками. Оберіть якість та стиль разом із нашим продуктом!

    Замовити термочашки оптом з брендуванням фірмової символіки вигідніше при великих кількостях, адже тоді буде діяти обумовлена знижка. Термогорнятка від Меморі Принт – це якість та універсальність в одному подарунку.

    • Розміри виробу:Ширина: 67 мм Висота: 185 мм Глибина: 80 мм

     

  • Характеристики
    Колір

    Червоний

    Матеріал

    Нержавіюча сталь

    Розмір виробу

    65 х 181 х 80 мм

    Вид нанесення

    Лазерне гравіювання

    Об `єм

    380 мл

  • Відгуки (0)
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим.
    Написати відгук
    Ваш відгук
    Ваша оцінка
    Ім'я
    Email