Кружка Kenya, 330 мл, 20206

Артикул: Невідомо Категорії: , ,
  • Сріблястий Сріблястий

160 грн
  • Опис

    Кружка Kenya, об’ємом 330 мл – це ідеальний спутник для активних людей, які завжди в русі та цінують якість та стиль в одному. Виріб має класичний вигляд але при практичний дизайн, адже він має руку у вигляді карабіну , дозволяє зручно прикріпити кружку до рюкзаку, сумки або поясу, що додає зручність при переносці. Також в наявності є багато цікавих моделей термогорняток , які представлені в асортименті на сайті нашої компанії. Якість виробів надзвичайно висока і проходить контроль якості на різних етапах. Така модель постачається в індивідуальній коробці, що дуже зручно і практично для подарунку.

    Металева конструкція колби з якісної нержавіючої сталі 304 забезпечує тривалу експлуатацію та надійність, а також допомагає підтримувати оптимальну температуру напою. Також на такій поверхні можна розмістити фірмову символіку та логотип компанії методом якісного лазерного гравіювання, створюючи неповторний аксесуар, який буде служити не тільки для власного задоволення, але і як чудовий рекламний інструмент для вашого бренду чи подарунок. Гравіювання вашого логотипу на кружці Kenya зробить її видовищним аксесуаром і водночас рекламним інструментом. Ця кружка поєднує в собі стильний дизайн і практичність, що робить її ідеальним подарунком для активних клієнтів та партнерів або як засіб реклами для вашого бренду.

    Варіант моделі представлена в красивому срібному відтінку. Це класичний колір, але він гармонійно поєднується з кольором нанесення. Гравіювання буде темного відтінку і гарно буде виділятись на поверхні своїм контрастом.

    Розміри виробу – 7,9 x 9 см. Вага – 160 г.

    Така кружка об’єднує в собі стильний дизайн і практичність, забезпечуючи комфорт при використанні. Гравіювання лого надасть їй індивідуальний характер і створить незабутній враження про ваш бренд. Це ідеальний аксесуар для подорожей, активного відпочинку та робочого дня, який буде відзначатися своєю унікальністю та корисністю. Такий подарунок буде актуальним до багатьох свят та подій: 8 березня, Новий рік, річниці компаній чи фірмові виставки та конференції.

  • Характеристики
    Колір

    Сріблястий

    Вид нанесення

    Лазерне гравіювання

    Об `єм

    330 мл

    Матеріал

    Нержавіюча сталь

    Вага

    160 г

  • Відгуки (0)
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим.
    Написати відгук
    Ваш відгук
    Ваша оцінка
    Ім'я
    Email