Чашка Том керамічна, 881004

Артикул: Невідомо Категорія:
  • Блакитний Блакитний
  • Жовтий Жовтий
  • Зелений Зелений
  • Помаранчевий Помаранчевий
  • Синій Синій
  • Червоний Червоний
  • Чорний Чорний

57.33 грн
  • Опис

    Чашка Том керамічна – це найпопулярніша модель серед горняток не лише в нашій компанії , але і по всій Україні. Це світова модель, яка займає лідируючі позиції протягом довгих років , а то і десятиліттями.

    Виготовлене з кераміки та має форму стандартного євро-циліндру.  Двоколірна класична чашка має зовні емаль білого кольору, а внутрішня частина представлена в семи відтінках. Зроблена з поєднанням кольорової ручки та серединки. Також є варіант в повністю білому кольорі для нанесення методом сублімації, модель Спектра.

    Має достатній об’єм для вашого улюбленого напою, що робить її відмінним  як для кави, так і для чаю.

    Чашка Том керамічна підходить для нанесення логотипу двома методами: деколь та шовкодрук. 

    Декольований друк є стійким до впливу високих температур, миття та часу. Такий метод персоналізації буде служити довгий час, та не втратить свою якість і насиченість кольору.  Зображення передається на спеціальний папір для деколю, а потім переносять на чашку.  Горнятко разом із зображенням проходить високотемпературний випал, щоб забезпечити стійкість та тривалість друку.

    Другий метод нанесення – шовкотрафаретний друк, що дозволяє швидко та ефективно виготовляти великі партії чашок з нанесеним зображенням. Завдяки точному та чіткому нанесенню, технологія забезпечує естетичний вигляд і професіоналізм виготовленої продукції. Така варіація друку дозволяє використовувати широкий спектр кольорів, включаючи пастельні та яскраві відтінки. Завдяки точному та чіткому друку, шовкодрук забезпечує естетичний вигляд і професіоналізм виготовленої продукції.

    Замовити брендовані чашки оптом від Меморі Принт пропонуємо від 50 шт, оптимальним обсягом є 100-200 шт.

    Горнятко з принтом це практичний та універсальний подарунок, який вкладається в досить невеликий бюджет, а ефективність такої реклами достатньо велика. Це може бути не лише фірмовий презент, але і частина корпоративного стилю, в якості  офісного посуду.

    Ми не рекомендуємо мити в посудомийній машині, щоб не пошкодити нанесений логотип.

  • Характеристики
    Колір

    Блакитний, Жовтий, Зелений, Помаранчевий, Синій, Червоний, Чорний

    Матеріал

    Кераміка

    Розмір виробу

    Ширина: 80 Висота: 95 Глибина: 80 мм

    Вид нанесення

    Деколь, Шовкодрук

    Об `єм

    310 мл

    Вага

    0.36 кг

  • Відгуки (0)
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим.
    Написати відгук
    Ваш відгук
    Ваша оцінка
    Ім'я
    Email