Велика парасоля-тростина FAMILY, 45300

Артикул: Невідомо Категорія:
  • Зелений Зелений
  • Темно-синій Темно-синій
  • Червоний Червоний

524.25 грн
  • Опис

    Велика парасоля-тростина FAMILY – модель призначена для всієї родини.

    Купол моделі діаметром 130 сантиметрів. Складається з двох секцій, накладених одна на одну: основної та додаткової. Це інноваційне вирішення забезпечує не тільки велику площу захисту, але і компактність при складанні. Парасолька має великий діаметр, що забезпечує надійний захист від дощу та сонця для всієї родини. Виріб відмінно підійде для прогулянок під дощем в сімейному колі або з друзями.

    Епонж – високоякісний матеріал складається з поліестеру та бавовни, що володіє водовідштовхувальними властивостями та стійкістю до сонячних променів.Спиці виготовлені зі скловолокна, що забезпечує міцність та стійкість конструкції. Також така тканина має особливість що блокує шкідливі УФ-промені, саме тому буде надавати гарний захист від сонця. Механізм відкривання та закривання парасольки дозволяє легко та швидко користуватися нею в будь-яку погоду. Міцні спиці легко витримують сильні пориви вітру.

    Представлена в трьох кольорових рішеннях: синій, зелений та червоний.

    Виріб ідеально підходить для нанесення вашого логотипу або фірмового знаку, роблячи її чудовим подарунком або предметом корпоративного брендування.

    Така модель великої парасолі у вигляді тростини створена з думкою про комфорт та захист в будь-яку погоду. Саме тому такий подарунок буде універсальним та практичним для кожної людини.

    Замовити парасольки складні або трості від Меморі Принт пропонуємо оптом від 10 шт. Саме у нас Ви знайдете високоякісні премум моделі та бюджетні варіанти.

    Велика парасоля-тростина FAMILY з інноваційним дизайном двохсекційного купола для всієї родини. Ідеальний вибір для надійного захисту від дощу та сонця під час прогулянок чи подорожей. Новаторський підхід до дизайну робить її стильним та функціональним аксесуаром для будь-якого заходу чи щоденного використання.

    Довжина представленої моделі – 83 см. Вага – 665 г.

     

     

     

     

     

     

  • Характеристики
    Колір

    Зелений, Темно-синій, Червоний

    Матеріал

    Епонж

    Діаметр купола

    130 см

    Вид нанесення
  • Відгуки (0)
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим.
    Написати відгук
    Ваш відгук
    Ваша оцінка
    Ім'я
    Email