Парасоля-тростина Tornado, 901040

Артикул: Невідомо Категорія:
  • Сірий Сірий
  • Темно-зелений Темно-зелений
  • Темно-синій Темно-синій
  • Чорний Чорний

336.96 грн
  • Опис

    Парасоля-тростина Tornado під нанесення логотипу – це міцна та якісна модель, яка стане гарним фірмовим подарунком від Вашої компанії.

    Представлена з якісним 8-ми панельним відтростійким каркасом. Купол моделі водонепроникний, виготовлений з поліестеру.

    Поставляється парасоля з пластиковою чорною ручкою, зробленою з пористої резини. Сама оснава виробу та подвійні спиці зроблені зі скловолокна. Спиці в чорному кольорі та мають металеві запобіжні наконечники.

    Діаметр виробу складає: 131 см. Саме такий купол буде гарно прикривати Вас в дощову погоду та захищати , при необхідності, від палючого сонця.

    Парасолька застібається на спеціальну липучку та постачається запакованим в целофановий пакет, тобто постачається без чохла.

    На такому достатньо великому куполу ми пропонуємо зробити нанесення фірмової символіки різними технологіями, які відрізняються свої характеристиками та кольоровим передаванням зображення, а також технікою.

    Ось декілька слів про методи друку на представленій парасолі-тростині:

    ДТФ друк – це новітні технології, які поєднали швидкість та якість передачі зображення на тканину, за допомогою тепла та спеціальних плівок. Завдяки цьому ми тепер можемо друкувати фотографічні зображенні в стислі терміни та високої якості.

    Термоперенос – (також відомий як термотрансфер або термотрансферний друк) – цей процес використовує спеціальний носій, на якому зображення напряму переноситься на поверхню за допомогою тепла та тиску.

    Шовкодрук – це перш за все надзвичайно якісний друк, який буде виразним та в колір Вашого брендбуку. Це буде сто відсоткове попадання в колір Пантону.

    Парасоля-тростина Tornado з логотипом буде прекрасним варіантом корпоративного презенту до багатьох подій. Замовляй парасолі від Меморі Принт оптом та отримуй якісне нанесення та оперативні терміни виготовлення від 1го дня.

  • Характеристики
    Колір

    Сірий, Темно-зелений, Темно-синій, Чорний

    Матеріал

    Поліестер

    Розмір виробу

    1190 х 980 х 1190 мм

    Вид нанесення

    Шовкодрук

    Розмір нанесення

    170 х 150 мм

  • Відгуки (0)
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим.
    Написати відгук
    Ваш відгук
    Ваша оцінка
    Ім'я
    Email