Парасоля-тростина LINE, 71300

Артикул: Невідомо Категорія:
  • Жовтий Жовтий
  • Зелений Зелений
  • Помаранчевий Помаранчевий
  • Синій Синій
  • Червоний Червоний

265.57 грн280.60 грн
  • Опис

    Парасоля-тростина LINE для нанесення логотипу Вашої компанії має нестандартний дизайн та зовнішній вигляд купола. Адже від має кольорові декорації по ребрам спиць, який повністю показує всю скелетну основу виробу.

    Представлена з кольоровими спицями жовтого, помаранчевого, червоного, синього та зеленого кольору, які виготовлені зі скло-волокна. Також, в моделі оконтовка в колір спиць, яка дадає більш гармонічого вигляду. Колір логотипу можна нанести в колір спиць і це буде виглядати дуже стильно.

    Модель чудово підійде в якості подарунку колегам та клієнтам, а яскраво нанесений логотип не залишиться без уваги в суспільстві.

    Епонж щільністю 190T – легкий, м’який і водовідштовхуючий матеріал. Є міцним та довговічним матеріалом, що забезпечує тривалий термін служби парасолів. А також така тканина гарно підходить для брендування різними методами.  Кольорове нанесення логотипу можна зробити шовкотрафаретним або дтф друком та термотрансфером. Велика площа купола створює чудовий простір для нанесення фірмової символіки.

    Ручка в представленому варіанті виготовлена з пластику Soft-Touch – еластичного гумоподібного матового покриття, приємного на дотик. Парасоля-тростина LINE має якісні та потужні спиці зі скловолокна. Забезпечують стійкість до вітру, роблячи парасольку надійним за будь-яких погодних умов. Такий виріб зроблений з функцією автовідкриття, що сприяє швидкому розгортанню купола.

    Подарунок у вигляді парасольки-тростини є чудовим вибором для тих, хто цінує якість, стиль та ефективний захист від дощу чи сонця. Вона може бути використана як практичний аксесуар та ефективний засіб реклами для вашого бренду чи компанії.

    Довжина виробу – 85 см. Вага – 400 г. Діаметр її купола – 104 см.

    Замовити парасолі оптом від Меморі Принт можливо від 10 шт. У нас Ви знайдете багато моделей, і, точно, оберете потрібний варіант фірмового подарунку, який оптимально буде відповідати Вашому запиту.

  • Характеристики
    Колір

    Жовтий, Зелений, Помаранчевий, Синій, Червоний

    Діаметр купола

    104 см

    Вид нанесення
  • Відгуки (0)
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим.
    Написати відгук
    Ваш відгук
    Ваша оцінка
    Ім'я
    Email