Парасоля автоматична LIGHT, 45550

Артикул: Невідомо Категорія:
  • Зелений Зелений
  • Темно-зелений Темно-зелений
  • Темно-синій Темно-синій
  • Червоний Червоний
  • Чорний Чорний

465.40 грн504.21 грн
  • Опис

    Парасоля автоматична LIGHT постачається. Ця парасолька вражає своєю легкістю та елегантним дизайном, створеним брендом LINE ART.

    Модель оснащена ліхтариком який розміщений знизу ручки та має систему антишторм.

    Така парасоля виконує функцію 2в1, освітить територію та захистить від дощу. Особливістю ліхтарика є рухомий механізм, за допомогою якого можна змінювати кут освітлення, всіх положень 8. Для того щоб ліхтар працював використовуються кнопкові батарейки.

    Купол виготовлений з матеріалу епонж, який складається з суміші поліестеру та бавовни. Виготовлена з високоякісного матеріалу , який ефективно захищає від дощу та забезпечує довгий термін служби. Матеріал такого плану володіє надвисокими водовідштовхувальними властивостями. Епонж відомий своєю легкістю та міцністю. Парасольки стають невагомими компаньйонами, а водночас вони дуже витривалі та стійкі до зношення. Ручка парасолі виготовлена з пластику та має soft-touch покриття, металевий стрижень. Виріб складається з 8 спиць які виготовлені з металу. Спеціальна конструкція каркаса забезпечує стійкість парасольки навіть при сильному вітрі.

    Модель зручно відкривати та закривати, оскільки це відбувається автоматично. Ручна автоматична система відкривання дозволяє вам швидко відкривати парасольку однією рукою, що особливо важливо у дощову погоду. Каркас парасольки зазвичай стійкий та надійний, що забезпечує стабільність в умовах вітру.

    Довжина виробу: 32/58 см.

    Замовити брендовані парасолі в якості фірмових подарунків від Меморі Принт можливо оптом від 10 шт. Така модель  підходить для брендування. Додайте свій логотип на куполі парасольки для ефективної реклами вашого бренду. Вид нанесення логотипу для такого виробу: дтф друк, термоперенос або шовкодрук.

    Парасоля автоматична LIGHT  стане вашим невід’ємним спутником у дощ і вразить вашіх клієнтів та партнерів стильним та функціональним подарунком. Парасольки з епонжу – це не просто захист від дощу, а естетична та функціональна деталь вашого стилю.

     

  • Характеристики
    Колір

    Зелений, Темно-зелений, Темно-синій, Червоний, Чорний

    Матеріал

    Епонж 190T

    Діаметр купола

    96 см

    Вид нанесення

    DTF друк, Термоперенос, Шовкодрук

  • Відгуки (0)
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим.
    Написати відгук
    Ваш відгук
    Ваша оцінка
    Ім'я
    Email