Плед двосторонній шерповий, 420 г/м², 90402005

Артикул: Невідомо Категорія:
  • Білий Білий

999.18 грн
  • Опис

    Плед двосторонній шерповий представлений від ТМ Sun Line.

    Модель дуже тепла та має щільність 420 г/м². З такою щільністю, цей виріб вражає своєю здатністю утримувати тепло, даруючи вам найкращий затишок в холодну пору року. Такий різдвяний плед виготовлений в комбінації двох матеріалів, а саме: сторона з малюнками це фланель щільністю 220 г/м², а зворотний бік білого кольру – шерпа, яка чудово імітує справжню овечу шерсть і має гарну щільність 200 г/м². Плед є м’яким, приємним на дотик і дуже зносостійким. Дуже приємний на дотик та легкий, але при цьому теплий і якісний.

    Плед не потребує особливого догляду, а тому стане влучним подарунком до новорічних свят. Виріб можна просто покласти в пральну машину для очистки, що робить його практичним у використанні. Постачається у подарунковому вигляді, адже виріб обгорнутий білими стрічками з паперовою карткою. А це додасть ефектності зовнішньому відображенню. Упаковка – поліетиленовий пакет.

    Веселий та святковий дизайн пледа створює атмосферу Різдва в вашому будинку. Малюнки та орнаменти на білому фоні додають святковий настрій. Саме тому такі брендовані пледи будуть прекрасним варіантом подарунку до Новорічних свят або просто до різних заходів, адже такі презенти будуть додавати певного настрою та атмосферності. А ще ми пропонуємо додати фірмову символіку методом вишивки, це додасть ще більшої ексклюзивності та індивідуальності.  Вишивка можливо виконати різнокольоровими нитками і тому ми зможемо передати кольори Вашого логотипу на тканині максимально наближено. Машинна вишивка забезпечить високу якість фірмової символіки. Кожен шов ретельно виконується, що додасть пледу  професійного вигляду.

    Плед двосторонній має такі розміри: 150*200 см, такі параметри моделі, роблять його ідеальним для використання на дивані, ліжку або під час перегляду фільмів.

  • Характеристики
    Колір

    Білий

    Розмір

    150*200 см

    Щільність тканини

    420 г/м²

    Матеріал

    Шерп, фланель

  • Відгуки (0)
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим.
    Написати відгук
    Ваш відгук
    Ваша оцінка
    Ім'я
    Email